چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
کد خبر70225

مدیرعامل کشتارگاه تبریز:
گوشت تبریز تبدیل به برند شده است

کریم قدرتی

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: با توجه به عملکرد کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز و اقدامات انجام گرفته در شناسنامه دار کردن گوشت استحصالی و بسته بندی بهداشتی و همچنین تلاش شبانه روزی پرسنل سازمان خوشبختانه امروز گوشت تبریز به سبب بالا بودن کیفیت و بهداشت و نصب شناسنامه تبدیل به برند در کشورمان شده است.

به گزارش شهریار، کریم قدرتی اظهارداشت: در خصوص امنیت غذایی و بهداشتی مردم با هیچ کس معامله نمی کنیم و با قدرت و ظرفیت های والایی که در این مجموعه وجود دارد اجازه نخواهیم داد ذره ای از اطمینان مصرف کنندگان و شهروندان  به کشتارگاه تبریز کاسته شود.

وی افزود: بهداشت و سم زدایی، ضد عفونی  و شستشوی سالن و محوطه مثل سابق و حتی با حساسیت بیشتری باید دنبال شود و تمامی امور باید با دستورالعمل دامپزشکی انجام گیرد.

قدرتی ادامه داد: چندین پروژه  تولیدی را در ماه آتی در دستور کار داریم و به سرانجام خواهیم رساند تا بهره وری کشتارگاه را افزایش دهیم به همین دلیل می بایست تعامل و همکاری لازم بین تمامی واحدها تداوم داشته و  از تمامی ابزارها استفاده کنید تا احیانا اگرنقصی یا ایرادی حتی در جزئی ترین مسئله بود با همفکری معاونین و مدیران سازمان مرتفع شود.

مدیرعامل کشتارگاه تبریز تاکید کرد: در کارها اخلاص و قاطعیت داشته باشید و تا وقتی مسئولی کارش را درست انجام دهد حمایتش خواهیم کرد و امیدوارم سرعت، کیفیت و دقت در سرلوحه تمامی امورات سازمان قرار گیرد و تمامی درخواست ها به سرعت و خریدها به موقع انجام گیرد تا خللی در کارها بوجود نیاید.

در پایان این مراسم آقایان حسین صفرنژاد به عنوان سرپرست مدیریت مالی سازمان، حبیب الله نسقی به عنوان سرپرست معاونت امور کشتار، علی قولیان سربخش خط گاوی و فریدون رجبی در سمت سربخش خط گوسفندی معارفه شدند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
7 + 7 =